Rocky Balboa motyvacinė kalba sūnui

Rocky Balboa motyvacinė kalba sūnui


„Leisk man pasakyti kažką, ką jau žinai. Pasaulis – tai ne vien saulės spinduliai ir vaivorykštės. Tai labai niekšiška ir bjauri vieta, ir man visai nesvarbu, koks tvirtas esi, jis parklupdys tave ant kelių ir laikys tave prispaudęs, jei tai leisi.

Nei tu, nei aš, nei niekas nesmogs tau taip stipriai kaip gyvenimas. Bet tai ne apie tai, kaip smarkiai tu trenki. Tai yra apie tai, kaip sunkiai trenkia tau, bet tu vis tiek judi į priekį; apie tai kiek daug smūgių tu gali priimti, bet nesustoti judėti į priekį. Štai kaip yra laimima!

Dabar, jei žinai ko esi vertas – eik ir pasiimk tai ko tu vertas. Bet tu turi būti pasirengęs priimti smūgius ir nerodyti pirštais sakant, kad esi ne ten kur turėtum būti dėl jo, jos, ar bet ko kito. Tai daro bailiai, o tu – ne bailys. Tu esi geriau!

Aš visada tave mylėsiu, nesvarbu kas. Nesvarbu kas atsitiks. Tu esi mano sūnus ir tu esi mano kraujas. Tu pats geriausias dalykas mano gyvenime. Bet kol nepradėsi tikėti savimi, gyvenimo neturėsi.“

― Sylvester Stallone, Rocky Balboa

Rocky Balboa motyvacinė kalba

***

Patiko Rocky motyvacinė kalba? Tuomet netingėk ir spausk „Patinka“ arba „Dalintis“, nes tokiu būdu Tu labai motyvuoji mus kurti Tau daugiau naudingų bei įdomių straipsnių!

Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

Panašūs straipsniai:


Taip pat skaitykite: