Pagrindinis vyro principas gyvenime – pasitikėjimas savimi

Pagrindinis vyro principas gyvenime – pasitikėjimas savimi


Pirmas žingsnis savo tikslų realizavimo link – pasitikėti savimi ir savo veiksmais. Vyras, kuris nepasitiki savimi, neturi galimybių realizuoti savo idėjas ir sumanymus.

Abejonės – štai kas trukdo augti pasitikėjimui savimi

Kai sunaikinsi visus savo neigiamo mąstymo principus ir įsitikinimus, suprasti, kad teigiami dalykai jau prasidėjo ir vyksta.

Išsisklaidžius abejonėms tuoj pat atsiranda pasitikėjimas savimi.

Todėl siekdamas pritaikyti pasitikėjimo savimi naudą, Tu pirmiausia turi suvokti savo abejonių prigimtį ir šaknis.

Jeigu Tu analizuosi ir stebėsi savo abejones, suprasi, kad jos visada trukdo Tau pasiekti kažką teigiamo ir naudingo Tavo gyvenime.

Atkreipk dėmesį į tai, kad Tu niekada neabejoji kai kalbama apie situacijas, kurios neigiamai gali paveikti Tave ir Tavo gyvenimą. Tai Tu žinai iš savo patirties.

Pavyzdžiui, tu abejoji kieno nors sąžiningumu, tačiau kai susiduri su nesąžiningumu tu niekuomet neabejoji priešinga, teigiama linkme „O gal vis dėl to žmogus siekė būti sąžiningas?“.

Tu abejoji dėl kitų žmonių teigiamų ketinimų, bet niekada neabejoji dėl jų blogų ketinimų ir manipuliacijų.

Tavo abejonės – netikėjimas kažkuo teigiamu

Jeigu kažkas Tau sako „Aš labai tave myliu“, tavo galvoje iš karto gimsta dvejonės ir abejonės ir Tu tarsi klausi savęs „Iš tikrųjų? Tai tiesa?“.

Situacija pasikeičia kai Tau sako „Aš tavęs nekenčiu“, tu net nedvejoji ir neklausi savęs „Iš tikrųjų? Tų įsitikinęs?“.

Tu turi suprasti, kad Tavo abejonės – netikėjimas kažkuo teigiamu, naudingu ir nenuginčiajamas tikėjimas kažkuo nenaudingu ir neigiamu.

Atsimink, kad jeigu Tu turi abeojonių, tai reiškia, kad kalbame apie kažką naudingo ir teigiamo Tavo gyvenime. Mąstymas tokiu kontekstu paverčia abejones tam tikru Tavo treniruokliu, kuris leidžia Tau žingsnis po žingsnio tobulėti ir augti.

Mes nesakome, kad turi atsisakyti arba visiškai nekreipti dėmesio į abejones, mes rekomenduojame Tau jas priimti savyje kaip natūralų reiškinį.

Realybėje neegzistuoja tokių vyrų, kurie visiškai neabejoja ir visada visose situacijojes pasitiki savimi 100%. Abejoja visi, bet tik patys sėkmingiausi vyrai žingsnis po žingsnio treniruoja savyje įgūdį veikti ir siekti tikslo nepaisant abejonių.

Būdamas vyru Tu turi vadovautis paprastu principu: „kuo daugiau savo abejonių aš galiu įveikti, tuo daugiau galiu pasiekti, bet kuo aš daugiau pasiekiu, tuo didesnes abejones aš turiu įveikti kiekvieną kitą kartą“.

Mes žinome, kad Tu gali daugiau.

— Straipsnį paruošė tinklaraštis „Men's Vector“

***

Patiko šis straipsnis?
Įvertink paspausdamas „Patinka“ arba „Dalintis“!


Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

5 populiariausi „Men's Vector“ straipsniai: