Vyro stilius: smėlio spalvos marškinėliai, žydri džinsai ir „Derby“ batai

Vyro stilius: smėlio spalvos marškinėliai, žydri džinsai ir „Derby“ batai


Vyro stilius — tai nesudėtinga. Šiandien Tavo dėmesiui parinkome įdomų pavasario/vasaros derinį bei vaizdų pavyzdį. Semiamės įkvėpimo iš populiaraus Vokietijos modelio ir vlogerio Mali Karakurt.

Šiandienos vyriško stiliaus herojus:

Vyriško stiliaus derinys ir jo pagrindiniai elementai:

Men's Vector | Vyriško stiliaus derinys
Men's Vector | Vyriško stiliaus derinys

Nuotraukos šaltinis – instagram.com/malikarakurt.

Derby shoes | Vyriški batai (Derby)

1. Rudi vyriški batai „Derby”

„Derby” — tai pusbačiai/batai su atviru suvarstymu, kurių batviršio šonelių priekiniai apatiniai kraštai užsiūti arba užklijuoti ant jungties krašto. Tad kai batraiščiai atrišti, šonai laisvai išsiskiria. Derbiai (angl. „Derby Shoes”) gali būti avimi tiek prie kostiumo, tiek prie švarko, tiek prie džinsų. Parinkome Tau keletą įdomių modelių, kuriuos gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

Šviesiai mėlyni vyriški džinsai

2. Šviesiai mėlyni vyriški džinsai

Šviesiai mėlynos spalvos vyriški džinsai. Jie tinka mūvėti vėlyvą pavasarį, vasarą bei ankstyvą rudenį. Nori atrodyti moderniau? Tuomet vietoj įprastų klasikinių vyriškų ilgų džinsų rinkis patrumpinto tipo džinsus. Parinkome Tau keletą įdomių džinsų modelių, kuriuos gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

Kupranugari/smėlio spalvos vyriški marškinėliai

3. Vyriški marškinėliai

Parinkome Tau keletą įdomių vyriškų marškinėlių modelių. Prie šio batų ir džinsų derinio turėtų puikiai tikti persiko/kupranugario/smėlio spalvos marškinėliai. Žemiau pavaizduotus vyriškus marškinėlius gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

Rudi vyriški diržai

4. Rudas vyriškas diržas

Parinkome Tau keletą įdomių vyriškų diržų modelių. Prie šio batų ir džinsų derinio turėtų puikiai tikti šviesiai/tamsiai rudos spalvos diržas. Bet kurį iš žemiau pateiktų vyriškų diržų gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

Vyriškas laikrodis su rudu odiniu dirželiu

5. Vyriškas laikrodis su rudu odiniu dirželiu

Parinkome Tau keletą įdomių vyriškų laikrodžių su rudais odiniais dirželiais. Prie šio batų, diržo ir džinsų derinio turėtų puikiai tikti laikrodis su šviesiai/tamsiai rudos spalvos dirželiu. Bet kurį iš žemiau pateiktų vyriškų laikrodžių gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

Rudos vyriškos apyrankės

6. Rudos spalvos vyriška apyrankė

Parinkome Tau keletą įdomių rudos spalvos vyriškų apyrankių. Prie šio batų, diržo ir džinsų derinio turėtų puikiai tikti šviesiai/tamsiai rudos spalvos apyrankė. Bet kurią iš žemiau pateiktų vyriškų apyrankių gali įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje mensvector.lt

Vyriški akiniai nuo saulės

7. Vyriški akiniai nuo saulės

Parinkome Tau keletą įdomių vyriškų akinių nuo saulės modelių, kurie turėtų puikiai tikti prie šio stiliaus derinio. Bet kurį iš žemiau pateiktų akinių modelių gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

***

Kaip Tau šis pavasario/vasaros stiliaus derinys?
Draugai, spausdami „Like“ arba „Share“ labai motyvuojate kurti Jums daugiau panašių bei naudingų straipsnių!


Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

5 panašūs „Men's Vector“ straipsniai:


5 populiariausi „Men's Vector“ straipsniai: