Vyro stilius: kartais viskas, ko tau reikia – tai juoda spalva

Vyro stilius: kartais viskas, ko tau reikia – tai juoda spalva


Vyro stilius — tai nesudėtinga. Šiandien Tavo dėmesiui parinkome įdomų pavasario derinį bei vaizdų pavyzdį. Semiamės įkvėpimo iš populiaraus UK modelio ir vlogerio Rowan Row.

Šiandienos vyriško stiliaus herojus:

Vyriško stiliaus derinys:

Men's Vector | Juodų drabužių derinys
Men's Vector | Juodų drabužių derinys

Nuotraukos šaltinis – instagram.com/rowanrow.

Loafers shoes | Vyriški batai (Loaferiai)

1. Juodi vyriški batai "Loafers"

Loaferiai — tai elegantiška mokasinų atmaina, greitai apsiaunami batai be varstymo. Loaferiai neturi nei raištelių, nei sagčių, nei užsagų. Parinkome Tau keletą įdomių modelių, kuriuos gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

Juodos vyriškos kelnės

2. Juodos vyriškos kelnės "Mankle"

Patrumpintos vyriškos kelnės (angl. Mankle). Jos tinka mūvėti vėlyvą pavasarį, vasarą bei ankstyvą rudenį. Nori atrodyti moderniau? Tuomet vietoj įprastų klasikinių vyriškų ilgų kelnių rinkis "Mankle" tipo kelnes. Parinkome Tau keletą įdomių modelių, kuriuos gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

Juodi vyriški Polo marškinėliai

3. Juodi vyriški Polo marškinėliai

Polo marškinėliai (angl. Polo shirt) — trikotažiniai trumparankoviai vyriški marškinėliai su apykakle, užsivelkami per galvą, viršuje užsagstomi 2 ar 3 sagomis. Rankovių galai paprastai tampraus mezgimo. Polo marškinėliai nešiojami kaip laisvalaikio ar "Smart Casual". Parinkome Tau keletą įdomių modelių, kuriuos gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

Juodi vyriški diržai

4. Juodas vyriškas diržas

Parinkome Tau keletą įdomių juodų odinių diržų modelių. Bet kurį iš žemiau pateiktų vyriškų diržų gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

Vyriškas laikrodis su juodu odiniu dirželiu

5. Vyriškas laikrodis su juodu odiniu dirželiu

Parinkome Tau keletą įdomių vyriškų laikrodžių su juodais odiniais dirželiais. Bet kurį iš žemiau pateiktų vyriškų laikrodžių gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

Juodos vyriškos apyrankės

6. Juodos spalvos vyriška apyrankė

Parinkome Tau keletą įdomių juodos spalvos vyriškų apyrankių. Bet kurią iš žemiau pateiktų apyrankių gali įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje mensvector.lt

Juodi vyriški akiniai nuo saulės

7. Juodi vyriški akiniai nuo saulės

"Steampunk" stiliaus masyvūs akiniai nuo saulės apvaliais stiklais. Parinkome Tau keletą įdomių "Steampunk" stiliaus akinių modelių. Bet kurį iš žemiau pateiktų akinių modelių gali įsigyti bei parsisiųsti iš "Amazon.co.uk".

***

Kaip Tau šis pavasario stiliaus derinys?


Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

10 populiariausių „Men's Vector“ straipsnių: