Vyriška apyrankė su Batman'o simboliu

Vyriška apyrankė su Batman'o simboliu


Mes žinome, kad ne visiems vyrams patinka klasikinio stiliaus ir dizaino papuošalai bei aksesuarai. Todėl šiandien Tavo dėmesiui štai tokia vyriška apyrankė „su mintimi“.

Vyriška apyrankė su Batman'o simboliu.

Vyriška apyrankė - Batman

Kodėl „Betmenas“?

Patinka mums šio vyruko motyvuojanti istorija.

Ypač patinka ši citata iš kino filmo „Betmenas. Pradžia.“ — „Kodėl mes krentame? Kad išmoktume atsikelti.“

Betmenas – vienintelis superherojus, neturintis supergalių. Po žmogaus šikšnosparnio kostiumu slepiasi paprastas žmogus – Briusas Wayne’as.

Vaikystėje tapęs sukrečiančio įvykio liudininku (mažas berniukas matė kaip nužudė jo tėvus) vaikas užaugo vedamas troškimo atkeršyti piktadariams ir kovoti su blogiu gimtajame Gotamo mieste.

Vyriška apyrankė - Batman

Jis visko pasiekė pats – ištvermę ir jėgą grūdinosi daug sportuodamas. Visą jaunystę jis praleido studijuodamas kriminologiją, kovos ir maskavimosi menus bei kitus kovai su blogiu reikalingus įgūdžius.

Fizinis pasirengimas, intelektas, motyvacija ir turtai, kurių dėka jis gali sau leisti naudotis naujausiomis technologijomis bei prašmatniu automobiliu ir šikšnosparnio kostiumu – štai ir visi Betmeno ypatumai, padedantys jam kovoti su blogiukais.

Pabaigai dar viena įdomi ir motyvuojanti citata iš kino filmo — „Mums nėra ko bijoti, išskyrus pačią baimę.“ (angl. There is nothing to fear but fear itself).

Kur galima užsisakyti?


Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

10 populiariausių „Men's Vector“ straipsnių: