Vyrai bijo tapti sėkmingais

Vyrai bijo tapti sėkmingais


Asmeninės sėkmės baimė.

Daugelis žmonių netgi nepagalvoja, kad tokia problema iš viso egzsistuoja. Kaip mintys, kad Tu gali tapti geresniu už kitus, gali Tave sustabdyti?

Tu gali to sąmoningai nesuvokti, bet tavo protas žino, kad jeigu Tu tapsi sėkmingu žmogumi, tai visuomenės spaudimas išaugs mažiausiai kelis kartus.

Nevykeliai niekam neįdomūs

Ar esi pastebėjęs, kad niekas neaptarinėja nevykelių, nes jie niekam nėra įdomūs. Visiems patinka pakalbėti apie tuos, kurie yra geresni už juos, surasti jų blogąsias savybes ir tokiu būdu parodyti, kad nėra jie jau tokie ir geri, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Tavo pažįstami teigs, kad Tu gyveni neteisingai. Pavyzdžiui, kad Tu pasielgei nelogiškai nusipirkdamas šį brangų automobilį. Tavo pažįstami smerks Tave už tai, kad Tu susipažinai su gražia moterimi ir tą pačią dieną jūs praleidote naktį kartu, jie sakys – tai labai blogai.

Nėra jokio kito kelio, kaip mokytis tvarkytis su tuo ir tai labai nekomfortiškos akimirkos Tavo protui.

Nevykeliai niekam neįdomūs

Norint tapti sėkmingu, turi tikėti tuo ką darai

Tu turi tvirtai tikėti savo veiksmais. Maža to, Tu turi aiškiai suprasti save ir suvokti savo ketinimus, kodėl atliekti tuos veiksmus. Pavyzdžiui, Tu perki automobilį, nes jis Tau labai patinka, Tu jauti tam aistrą, o ne todėl, kad Taip pasakė tavo bendradarbis, kuris uždirba už Tave daugiau. Tu kvieti moterį į svečius, nes ji Tau labai patiko ir Tu nori su ja pratęsti „malonų“ bendravimą, o ne todėl, kad kitų akyse tai atrodys kietu pasiekimu.

Tu turi vadovautis savo vidine vertybių ir įsitikinimų sistema bei nuolat ją stiprinti. Tokiu būdu Tu vis tvirčiau žinosi ką ir kodėl gyvenime darai, todėl niekas nebegalės pajudinti iš vietos tavo pasitikėjimo savimi.

Kol tu jaudiniesi dėl to ką apie tave pagalvos kiti žmonės, tu esi valdomas tų žmonių ir esi jų nelaisvėje. Savo paties šeimininku tu tapsi tik tada, kai atsikratysi poreikio nuolat gauti kitų žmonių pritarimą.



Pats sau šeimininkas

Panašūs strapsniai:


Taip pat skaitykite: