Tu turi būti pasiruošęs priimti vienatvę kaip vyras

Tu turi būti pasiruošęs priimti vienatvę kaip vyras


Informuotas, reiškia ginkluotas: ką svarbu žinoti kiekvienam vyrui apie vienatvę. Parinkome Tau 13 dalykų, kuriuos reikia žinoti ir jaunam, ir vyresniam vyrui.

1. Vieną kartą Tu suprasi, kad likai vienas.

Iš tikrųjų Тu visada buvai vienas, bet šis supratimas paprastai vėluoja. Taip jau būna, kad draugai keičiasi, draugai išvažiuoja, draugai turi savo gyvenimus. Merginos keičiasi, merginos pasirenka kitus, merginos turi savo gyvenimus. Jokia santuoka ir jokios žmonos priesaikos negarantuoja Tau amžinos ištikimybės ir meilės. Tėvai nepadės ir negyvens amžinai.

Sulūžta tai, kas dar vakar dirbo. Nesvarbu, kas būtent įvyks, prisimink: vienatvė visada už nugaros, kaip žiema. Branda – tai savybė būti vienam nedramatizuojant. Geriau ruoškis iš anksto.

2. Visus, išskyrus labai artimus gimines, galima pakeisti.

Niekas nebūna tik vienu egzemplioriumi. Įsileisk naujų žmonių į savo gyvenimą, net jeigu kol kas ir nesupranti, ar turite ką nors bendro. Vieną kartą suprasi, kad likai vienas ir tai Tave išgelbės.

3. Visada išbandyk naujoves.

Visada išbandyk ką nors nauja: maistą, rūbus, keliones, maršrutus, materialius dalykus, aktyvumą, filmus, knygas, visatos teorijos paaiškinimus.

Mūsų smegenys sudarytos ir tingios gumos. Kuo toliau, tuo daugiau jos nori susilenkti tose pačiose vietose, kiti jų vingiai stengiasi išnykti. Neleisk joms prilipti prie tų pačių dalykų, malonumų, kelių ir būdų.

Visada išbandyk naujoves, ypač, kai Tu tingi, tau baisu ar nenori. Vieną kartą tu suprasi, kad likai vienas ir tai Tave išgelbės.

4. Atleisk visiems, kuriems gali, kitus pamiršk.

Užmarštis – geriausia bausmė ir geriausi vaistai. Ir niekada su niekuo nesiginčyk.

Ką svarbu žinoti kiekvienam vyrui apie vienatvę

5. Nėra kur skubėti.

Viskas, kas vyksta greitai, neilgai gyvuoja. Jeigu iš tikrųjų ko nors nori, padaryk. Jeigu nebenori, vadinasi, ir nereikėjo.

Skubius norus ir poelgius atidėk, leisk jiems „susigulėti“. Daryk ką nors, kuo nesi tikras, tik tada, jeigu šis noras Tave persekioja ilgą laiką. Visada atsimink ilgalaikės perspektyvos svarbą.

6. Leisk norams gyventi.

Šis punktas papildo prieš tai esantį.

Jeigu ko nors labai nori ir manai, kad tai teisinga, daryk.

Norai ir yra gyvenimas. Leisk norui gyventi ir jį sek. Jeigu nepradingo – nusileisk jam.

7. Nepasiduok, jeigu ko nors nori.

Sėkmė – tai patirtis, tai yra – pakartojimų kiekis. Bet kokia nesėkmė – patirties stoka ir kompensuojama patirtimi. Drąsa ir rizika – tai patirtis.

Tai, kas kartais atrodo kaip akiplėšiškas įžūlumas, – tai patirtis. Atkaklumas, pakanta, mokėjimas atleisti, tvarumas ir nepriklausomybė – visa tai patirtis. Svarbiausia – nepasiduoti, kol ko nors nori.

8. Niekas nėra pabaiga, net pabaiga – viskas tik tėkmė.

Prisimink apie tai neviltyje, sielvarte, prie draugo kapo, skaitydamas mylimosios, kuri Tave paliko, laišką. Būtinai bus diena, kai tu pasakysi: „Tai į gera!“.

Niekas ne pabaiga: vienąkart suprasi, kad likai vienas ir ta mintis Tave išgelbės.

9. Niekas ne pabaiga, bet pabaiga arti.

Ir naudingiau galvoti, kad ji – rytoj. Tada lengviau sekti visus šiuos punktus.

Ką svarbu žinoti kiekvienam vyrui apie vienatvę

10. Išgirsk, ką sako tavo kūnas.

Daryk, ką nori, bet pasirūpink savo kūnu, kitaip jis tau netikėtai atkeršys.

Išsiugdyk įprotį klausinėti, ko jis nori, ir tai išpildyk. Jeigu tu niekada neklausei kūno ir nežinai, kaip jis kalba, pradėk nuo paprastų dalykų: pasivaikščiojimų miške, plaukimo arba jogos.

Toliau viskas vyks savaime: kūnas laukia, kad jį išgirstum.

11. Kitų žmonių nuomonė apie tave.

Paskutinis dalykas, dėl kurio vertėtų jaudintis: ką apie Tave pagalvos žmonės.

Žmonės paprastai galvoja apie save, o taip pat – apie Tave, „matuodami“ savo matu. Tai yra – jie negalvoja nei apie Tave, nei vienas apie kitą. Daryk, ką nori, ir žiūrėk 7 punktą.

12. Bijok užtikrintumo.

Bijok užtikrintumo. Užtikrintumas – marazmo pradžia.

Abejok, bandyk kitus variantus, palik atvirus kelius atsitraukimui sau ir kitiems.

13. Saugok draugus.

Tai vienintelis punktas, kuriuo nereikia abejoti: saugok draugus.

Draugai – vieninteliai, ką reikia kaupti. Vieną kartą Tu suprasi, kad likai vienas, o draugai tuoj pat užgrius ir pasakys: Tu visai pakvaišai, juk turi mus. Ir tai tiesa.

— Straipsnį paruošė žurnalas „Men's Vector“

***

Primename, kad spausdamas „Patinka“ ir „Dalintis“ Tu labai motyvuoji mus kurti Tau daugiau naudingų ir įdomių straipsnių.



Vyriška apyrankė su liūto atvaizdu

Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

10 populiariausių „Men's Vector“ straipsnių: