Tokie vyrai niekada nepatenkins moterų

Tokie vyrai niekada nepatenkins moterų


Informuotas, reiškia ginkluotas: ką svarbu žinoti kiekvienam vyrui apie vyriškas silpnybes, kurios neigiamai paveikia ir geriausius santykius bei iškraipo vyro poziciją poroje.

Šiandien pakalbinome santykių konsultantą Vytautą Jančiauską ir parinkome Tau 6 dalykus, kuriuos reikia žinoti ir jaunam, ir vyresniam vyrui.

Apie straipsnio autorių:

Vytautas Jančiauskas

Konsultuodamas poras pastebėjau išryškėjant daugybei vyriškų silpnybių, kurios neigiamai paveikia ir geriausius santykius bei iškraipo vyro poziciją poroje. Vyriškos silpnybės dažniausiai yra ne prigimtinio ar piktybinio blogio, o tiesiog tinkamo pavyzdžio stoka.

Visai nepadeda ir į vyro mokytojo poziciją stojančios moterys, kurios nurodinėdamos tik sukelia konfliktus. Kai vyras nepajėgus išpildyti moters norų, intymumas ir aistra dingsta, o jeigu problema neišsprendžiama ir poreikiai nepatenkinami, ryšys gali ir nutrūkti.

Vyrai, kurie niekada nepatenkins moterų:

1. Tie, kurie nepasitiki savimi.

Vyras, kuris nepasitiki savimi, yra linkęs imtis mažų tikslų, savęs gailėti ir nuleisti rankas nepasiekęs teigiamo rezultato. Toks vyras niekada nekels pasitikėjimo ir kitiems, be to, niekada neišlaikys „moteriškų testų“, kurie mus lydi nuolatos, tikrinant mūsų vyriškumą, todėl nepasitikėjimas kenkia ne tik jo paties savirealizacijai, bet ir santykiams.

2. Tie, kurie neparneša pergalių į namus.

Kai vyras ilgą laiką neturi, kuo didžiuotis, tik laiko klausimas, kada moteris nustos didžiuotis juo, o galiausiai ir ims priekaištauti.

3. Tie, kurie nesilaiko savo žodžio.

Tokie vyrai nėra patikimi. Net jei vyras tiesiog pažadėjo ryte anksčiau atsikelti ir išeiti pabėgioti, bet to neįvykdė, moteris šalia įsisąmonina, kad jo mintys, žodžiai ir veiksmai nesutampa. Vyras, kuris nesilaiko savo žodžio net smulkmenose, kelia nepasitikėjimą, kadangi moters pasąmonė suvokia, jog pasitaikius nepatogiai situacijai, nuovargiui, finansų, noro ar nuotaikos stokos – jis gali tiesiog apsigalvoti ir nuvilti savo moterį ir esminiuose įsipareigojimuose.

4. Tie, kurie neturi uždarbio progreso.

Moterims niekada nebus pakankamai vyro pajamų, bet ko nori jos visos – tai progreso, žinojimo, kad vyras stengiasi vis labiau ir yra vis sėkmingesnis. Moteris nori žinoti, kad bet kokioje situacijoje vyras sugebės parnešti vis daugiau pinigų ir pasirūpinti jų šeima. Tada ji gali jaustis saugi ir tikėti gražia santykių ateitimi, nes ji bus vis gražesnė.

5. Tie, kurie neturi svajonių.

Vyras be svajonių viduje yra miręs. Jis pūva, tik galbūt dar nesijaučia kvapo.

Vytautas Jančiauskas

6. Tie, kurie netobulėja.

Tiek blogos, tiek geros situacijos yra laikinos. Tik nuolat tobulėjantis vyras gali viską ištverti ir neprarasti stiprybės. Net jei jam bus sunku, tikras vyras turės instinktą surasti atsakymus, pagalbą, išeitis. Tiesa, moteris gali padėti stumdama užsisėdėjusius vyrus iš namų, tačiau tikras vyras pats užveda savo vidinį tobulėjimo varikliuką.

Išvada

Vyras, įveikęs šias silpnybes, gali iš tiesų pasakyti savo moteriai: „Aš pasirūpinsiu ne tik savimi, bet ir tavimi ir mūsų šeima – kas benutiktų. Jei reikės – aš dirbsiu tris darbus, prašysiu pagalbos, nuolat tobulėsiu, kol tu galėsi manimi didžiuotis“. Vyras, ištaręs šiuos žodžius ir įrodęs juos kasdieniais veiksmais, yra vertas tikro vyro vardo ir moteriai yra nepakeičiamas. Apie tokį vyrą kalbės ne tik žmona, bet ir vaikai, anūkai ir proanūkiai, nes tokių išties reta.

Deja, visas šias savybes buvo galima priskirti ir man, todėl mane lydėjo nesėkmės ne tik darbuose, bet ir santykiuose. Tad žvelgdamas tokiems vyrams į akis puikiai suprantu, kad tai ne jų kaltė, jie tiesiog neturėjo tinkamo mokytojo ar autoriteto, kuris įskiepytų visa tai, kol dar jie buvo jauni.

— Interviu paruošė tinklaraštis „Men's Vector“

Kaip Tau šis nepatogus straipsnis?
Draugai, spausdami „Like“ arba „Share“ labai motyvuojate kurti Jums daugiau panašių bei naudingų straipsnių!


Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

10 populiariausių „Men's Vector“ straipsnių: