Nesitikėk, kad viskas įvyks savaime

Nesitikėk, kad viskas įvyks savaime


Šiais laikais vis dažniau galima sutikti daug suaugusių vyrų, kuriems labai patinka gulėti ant sofos, žiūrėti serialus, žaisti kompiuterinius žaidimus ir kitaip pramogauti.

Todėl, aišku, žymiai rečiau sutinkami vyrai, kurie nori tobulėti, ugdyti save bei reguliariai atlieka konkrečius veiksmus savo asmeniniams tikslams pasiekti.

Norime, kad teisingai suprastum mūsų poziciją šiame straipsnyje. Mes nesakome, kad serialų žiūrėjimas – blogis, tai kiekvieno pasirinkimas.

Mūsų nuomone, žiūrėti serialus, žaisti kompiuterinius žaidimus ir svajoti apie laimingą gyvenimą pilną gerų dalykų ir neįtikėtinų įspūdžių – štai kas yra blogis.

Gyvenimas tau nieko neskolingas

Būdamas vyru, turi nuolat sau priminti, kad šis pasaulis nėra nieko Tau skolingas ir įsipareigojęs.

Tu esi vienas iš šešių milijardų žmonių šioje planetoje. Tai kodėl staiga būtent Tavo gyvenime viskas turi vykti ir gerai susiklostyti savaime?

Labai svarbu suvokti, kad Tu gauni iš gyvenimo tiek, kiek pats į savo gyvenimą investuoji.

Tavo veiksmai nulemia tavo gyvenimo ateitį

Būk atsakingas prieš save patį, kur Tavo veiksmai Tave veda. Jeigu guli ir žiūri serialus, tai ir po metų Tu gulėsi ir žiūrėsi serialus, nebent pradėsi kažką keisti.

Tavo veiksmų kiekis ir kokybė yra tiesiogiai proporcingi Tavo rezultatams.

Bet, jeigu Tu darysi tuos pačius veiksmus kiekvieną dieną, įvyks nedidelės permainos, bet vėliau Tu vėl užstrigsi komforto zonoje ir vėl sustosi.

Būtent dėl to svarbu veikti toliau, galvoti, analizuoti gautą patirtį ir nuolat didinti asmeninę kartelę.



Panašūs strapsniai:


Taip pat skaitykite: