Motyvuojantis C.T. Fletcher palinkėjimas vyrams

Motyvuojantis C.T. Fletcher palinkėjimas vyrams


Aš gimiau Detroite, viename iš pavojingiausių miesto rajonų, visur juodi vyrukai su ginklais, kiekvienas kurių nori pademonstruoti savo jėgą.

Aš visada norėjau būti stipriu, kaip mano tėvas ir senelis.

Būdamas 19 metų aš patekau pirmą kartą į sporto salę. Iki šiol atsimenu pirmą treniruotę. Nuo to laiko aš norėjau tapti pačiu stipriausiu ir didžiausiu, kad manęs visi bijotų, kad asfaltas traškėtų po mano kojomis ir visi kiti tvirti vyrukai bijotų manęs.

Būdamas 48 metų ištvėriaus širdies vožtuvo persodinimo operaciją. Po operacijos mano daktaras pasakė: „Čia tas pats CT Flether, kuris spaudė 318 kg???! Pasakysiu atvirai, atrodai sumautai...“

Aš jam tada pasakiau, kad grįžau, po velnių, iš anapilio ir ketinu toliau spausti tą prakeiktą štangą bei mirsiu sporto salėje.

Kai kažkoks apsileidęs čiuvakas man sako, kad jam sunku per treniruotę, nes jis turėjo šventę, jam skauda galvą, jis pavargo po darbo, jam rankas skauda, tai aš jam primenu, kad pas mane širdyje dirbtinis vožtuvas, bet aš kažkaip gyvenu toliau ir treneruojuosi.

Visi šie pasiteisinimai silpnavaliams nevykeliams ir į juos lygiuotis neverta.“

— C.T. Fletcher (54 metai)

6 kartus tapo pasaulio čempionu: 3-kart pasaulio štangos nuo krutinės stūmimo čempionas; 3-kart pasaulio lenkto grifo traukimo čempionas.

Amerikos kariuomenės veteranas.



C.T. Fletcher motyvacija vyrams

Panašūs strapsniai:


Taip pat skaitykite: