Kodėl vyras negali savęs gailėtis?

Kodėl vyras negali savęs gailėtis?


Siekiant tikslo, norimo rezultato link tave veda ne vienas konkretus veiksmas, o tam tikrų veiksmų grupė.

Pradedant nuo mažų veiksmų, tokių kaip sudėti krepšį į treniruotę ir baigiant jau maksimaliai svarbiais veiksmais, tokiais kaip laikytis teisingos mitybos.

Teks daryti ir tuos veiksmus, kurie tau nepatinka

Tam tikrus veiksmus tu darai lengvai, nereikia net didelių pastangų, bet tokie veiksmai tau įtakos nedaro.

Tam tikrus veiksmus tu darai su malonumu, nes matai, kad jie tiesiogiai veda prie rezultato.

Tam tikrų veismų tu daryti labai nemėgsti. Jie tau nemalonūs. Nemėgsti valgyti varškės prieš miegą, nors užmušk.

Norime atkreipti tavo dėmesį būtent į šį momentą, kai į galvą įsibrauna klausimas „O gal man šito nedaryti? Na, praleisiu aš 1-2 faktorius, juk vargu ar kažkas stipriai pasikeis, aš darau daug kitų dalykų“.

Kodėl vyras negali savęs gailėtis?

Jeigu tu pasiduodi šiai minčiai nors vieną kartą ir leidi sau praleisti nors 1 detalę, tai tu leisi sau tai daryti vėl ir vėl.

Smegenys taupo energiją

Tavo smegenys nuolat suras naujų nekomfortiškų veiksmų, kurių galima atsisakyti. Smegenys visada bando išsaugoti tavo energiją mažindamos jų eikvojimą veiksmams, kurie tiesiogiai nesuteikia malonių emocijų.

Svarbu suprasti, kad mes kalbame ne apie tą momentą, kad tau svarbu valgyti varškę ir be jos tu nepasieksi tikslo, nes visi taip kalba.

Mes kalbame apie tai, kad tu jau nusprendei ją valgyti bei pagalvojai, kad sugebėsi save įveikti ir valgyti ją, o dabar atsitrauki.

Taip daryti negalima, nes disciplina labai svarbi ir tu privalai žinoti, kad tu privalai tai daryti bei privalai tai daryti reguliariai, neatsitraukiant žingsniu atgal nuo savo plano.

***

Bendraminčiai, primename, kad spausdami „Patinka“ ir „Dalintis“ labai motyvuojate kurti Jums daugiau naudingų ir įdomių straipsnių.



Straipsnį paruošė puslapis mensvector.lt — internetinė vyriškų drabužių ir aksesuarų parduotuvė su pristatymu visoje Lietuvoje

Vyriški aksesuarai ir drabužiai
Į parduotuvės puslapį

Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

10 populiariausių „Men's Vector“ straipsnių: