Vyro gyvenimas susideda iš kasdienių sudėtingų pasirinkimų

Vyro gyvenimas susideda iš kasdienių sudėtingų pasirinkimų


Visas vyro gyvenimas susideda iš kasdienių sudėtingų pasirinkimų. Nuo to, kokį sprendimą Tu pasirinksi, priklauso tai, kuo Tu būsi.

Žmonės yra skirtingi priklausomai nuo to, kokį sprendimą jie priėmė toje arba kitoje situacijoje. Dauguma žmonių turi vienodas pradžios sąlygas.

Pavyzdžiui, universitetuose mokosi jaunų žmonių grupės po 20-30 žmonių, bet po 10-15 metų tie patys žmonės yra pasiekę visiškai skirtingų rezultatų ir turi labai skirtingus socialinius statusus.

Aišku, kad tam turi įtakos daug faktorių, bet pagrindinis – tai, kokius veiksmus jie daro.

Visada rinkis sunkesnį kelią

Kiekvieną dieną tu susiduri su pasirinkimu: daryti tai, kas tave atves prie sėkmės kurios Tu nori arba nuleisti rankas ir atsipalaiduoti.

Vyriškos apyrankės

Viskas prasideda jau nuo dienos pradžios, ankstyvo ryto, Tu jau turi kelis variantus, kaip klostysis įvykiai tavo gyvenime. Tu gali pagulėti „dar 5 minutes“ arba šokti iš lovos ir gauti papildomas 5-10 minučių prie savo aktyvaus rytinio gyvenimo. Pavyzdžiui, kad geriau nusiskustum, tvarkingiau apsirengtum, ramiau pavalgytum.

Kai važiuoji autobusu Tu gali tiesiog pasiklausyti muzikos arba gali investuoti šį laiką į knygos arba naudingo straipsnio skaitymą bei gauti naudingų žinių.

Daryk tuos veiksmus, kurie veda prie tikslo

Tai buvo trumpa apžvalga to, kad tu suprastum, kaip tam tikras, atrodytų nesvarbus, sprendimas ir pasirinkimas gali daryti įtaką Tavo gyvenimui.

Vyriškos apyrankės

Todėl grįžtant prie temos nagrinėjimo norėtume dar kartą pabrėžti, kad žmonės, kurie sėkmingai realizuoja savo norus ir tikslus, išsiskiria tuo, kad jie reguliariai priima mažus sprendimus ir pasirenka daryti tam tikrus veiksmus kurie veda juos prie trokštamo tikslo.

Kai tuo pačiu metu vienas žmogus priima sprendimą nuleisti rankas, atsipalaiduoti, pasilikti jaukioje komforto zonoje, kitas jausdamas tą patį diskomfortą ir tas pačias emocijas nusprendžia vis tiek veikti toliau ir galų gale pasiekia savo.

Gali kilti klausimas, o kaip gi daryti teisingą pasirinkimą?

Tiesiog paklausk savęs, kokias pasekmes turi tam tikras veiksmas ir pasirink tą, kuris bus naudingas tau ilgalaikėje perspektyvoje. Nepasiduok greitų malonumų ir trumpalaikių teigiamų emocijų potraukiui.

***

Draugai, primename, kad spausdami „Patinka“ ir „Dalintis“ labai motyvuojate kurti Jums daugiau naudingų ir įdomių straipsnių!



Straipsnį paruošė puslapis mensvector.lt — internetinė vyriškų drabužių ir aksesuarų parduotuvė su pristatymu visoje Lietuvoje

Vyriškos apyrankės

Vyriškos apyrankės

Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

10 populiariausių „Men's Vector“ straipsnių: