Kada „vaikinas“ tampa „vyru“?

Kada „vaikinas“ tampa „vyru“?


Kada „vaikinas“ tampa „vyru“?

Juk esmė ne žodžiuose ir ne moterų, su kuriomis jis permiegojo, skaičiuje. Esmė kita.

Apie ką mes čia?

Stereotipai. Mums nuo mažens teigia, kad vyras privalo būti stiprus ir principingas. Bet. Ar mes iš tikrųjų suvokiame šių dalykų prasmę?

Šie iš pažiūros paprasti dalykai mus daro sudėtingais. Kodėl? Neteisingas išaiškinimas ir suvokimas. Kraštutinis pavyzdys, kai tampa normalu trenkti savo moteriai, įžeisti ir parodyti, kad tau į ją nusispjauti. Bet tai ne jėga. Tai greičiausiai bejėgiškumas.

Taip pat, kaip ir principai bei jų prasmės suvokimas. Būti principingu – nereiškia savaitėmis tylėti ir laukti, kol ji žengs pirmą žingsnį susitaikymo link, o po to dar slėpti nuoskaudą. Tai moteriškumas. O principingumas – niekada nevėluoti, laikytis duoto žodžio ir būti, o ne atrodyti.

Principai

Vyriška jėga – tai užstoti savo patikimu pečiu jos trapų glėbį. Ne žodžiais, o poelgiais įrodyti, kokia ji tau reikalinga. Būti jos šypsena. Ir niekada nebūti jos ašarų priežastimi.

Vyriškas charakteris – tai ne trenkti kumščiu į stalą ir riktelėti: „Aš taip pasakiau!”.

Atvirkščiai. Ramiai paaiškinti ir supratingai išklausyti. Neįsižeisti ir neleisti įžeidinėti. Būti patikimu ir atleisti, bet neleisti tuo piktnaudžiauti. Gauti gyvenimiškas pamokas ir jų mokyti kitus.

Vaikino grožis – gražūs sportiniai bateliai, madinga šukuosena.

Vyro grožis – tiesi laikysena.

Jaučiate skirtumą?

Vaikinas tampa vyru, kai nustoja būti vaiku. Ir ieško sau ne mamytės arba eilinės mergaitės, o moters. Vienos visam gyvenimui. Kai nustoja būti egoistu ir pasiruošęs rūpintis. Kai supranta, kad mada – tai būti savimi. Būti tikru, ramiu. Trumpu liežuviu ir ilgomis rankomis. Visada laikytis žodžio. Na ir, aišku, nepamirškime geros laikysenos...

— Straipsnį paruošė žurnalas „Men's Vector“

***

Na, vyrai, pažiūrėsime, kiek iš Jūsų perlips per savo ego ir paspaus „Patinka“ po šiuo straipsniu?



Produktas, kuris atitinka straipsnį

Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

Panašūs straipsniai:


10 populiariausių „Men's Vector“ straipsnių: