Atvira ir motyvuojanti Keanu Reeves išpažintis

Atvira ir motyvuojanti Keanu Reeves išpažintis


„Daugelis žmonių pažįsta mane, bet nežino mano istorijos.

Kai buvau trejų, aš mačiau, kaip išėjo mano tėvas. Aš lankiau keturias skirtingas vidurines mokyklas ir kovojau su disleksija, kas išties mokymosi procesą man pavertė kurkas sudėtingesniu, nei kitiems.

Galų gale, aš mečiau mokyklą be jokio diplomo. Kai buvau dvidešimt trejų, mano artimiausias draugas Riveris Fyniksas mirė nuo narkotikų perdozavimo.

1998 metais aš sutikau Dženiferę Saimę. Mes iškart įsimylėjome vienas kitą ir 1999 metais Dženiferė laukėsi mūsų dukros. Deja, po 8 mėnesių mūsų vaikas gimė negyvas. Mes abu buvome sužlugdyti šios mirties, kuri vėliau nutraukė ir mūsų santykius su Dženifere. Po 18 mėnesių Dženiferė mirė automobilių avarijoje.

Nuo tada aš vengiu rimtų santykių bei vaikų. Mano jaunesnioji sesuo sirgo liaukemija. Šiandien ji yra išgydyta ir aš esu paaukojęs 70% filmo Matrica savo pelno ligoninėms, kurios gydo liaukemiją.

Keanu Reeves

Aš esu vienas iš kelių Holivudo žvaigždžių, neturintis didžiulių rūmų. Aš neturiu jokių sargybinių ir aš nevilkiu prabangių drabužių. Ir nors esu vertas 100 milijonų dolerių, aš vistiek važinėju metro ir man tai patinka!

Pabaigai – aš manau, kad visi sutiksime, kad puikus žmogus susidūręs akis į akį su nelaime išties išgyvens. Nesvarbu, kas vyksta tavo gyvenime, tu tai gali įveikti!

Gyvenimas yra to vertas.“

***

Ar šis straipsnis Tau buvo įdomus ir įkvepiantis?
Jei taip, tuomet įvertink paspausdamas „Patinka“ arba „Dalintis“!



Straipsnį paruošė puslapis mensvector.lt — internetinė vyriškų drabužių ir aksesuarų parduotuvė su pristatymu visoje Lietuvoje

Vyriški aksesuarai ir drabužiai
Į parduotuvės puslapį

Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

10 populiariausių „Men's Vector“ straipsnių: