Ar tikrai vertini savo gyvenimo laiką?

Ar tikrai vertini savo gyvenimo laiką?


Įsivaizduok, kad vieną rytą nubudęs gauni laišką, kuriame yra užrašytas banko sąskaitos numeris bei prisijungimas skirtas tik Tau. Kas rytą banko sąskaita pasipildo +86 400 €.

Ir taip kiekvieną rytą prasidedant naujai dienai. Bet kiekvieną vakarą bankas ištrina absoliučiai visus pinigus, kurių tu nespėjai išnaudoti per dieną.

Ką tu darytum?

Be abejonės, išleistum kasdien visus pinigus, kuriuos aptiktum toje sąskaitoje? Nepaliktum nei cento?

Iš tikrųjų, tai kiekvienas iš mūsų turime tokį banką. Ir jo pavadinimas – LAIKAS.

Kiekvieną rytą mums pramerkus akis, mūsų diena prisipildo +86 400 sekundžių. Kiekvieną vakarą atmintis tą neišnaudotą laiką sulanksto, įkiša į vokelį ir padeda prisiminimų stalčiuje.

Šiame banke niekas nedalina paskolų. Kasdien laiko bankas atidaro tau naują sąskaitą ir kas vakarą ištrina visą neišnaudotą laiką. Tas laikas, kurio neišnaudoji dabar / šiandien yra tavo.

Ar tikrai vertini savo gyvenimo laiką?

Kvailiausia ką gali padaryti – tai neišnaudoti šiandienos duodamo laiko ir rytoj gyventi užsimetęs neišnaudotą vakarykštį laiką ant sprando, bandydamas dar ir išnaudoti šios dienos limitą.

Niekada nesusimąstei kaip tai sunku?

Juk viskas kraunasi ir kraunasi… O norai, darbai, siekiai ir tikslai nesikeičia. Tu velki laiką, ir viskas velkasi paskui tave, tarsi pririšti akmenų maišai prie kojų ir rankų, kurie stabdo tave, o svajonės tolsta, nes tu nebesuspėji su laiku.

Nebespėji per dieną atlikti darbų, kurie turi būti nudirbti šiandieną, nes ant kupros dar turi užsimetęs ir vakarykščius neatliktus darbus…

Išmok nieko neatidėlioti rytojui ir suplanuotus šiandienos darbus atlikti šiandien. Išnaudoto laiko vaisiai vakare atneš ramų miegą, plačią šypseną rytoj ryte ir žinojimą, kad Tau iš paskos niekas nesivelka ir laikas Tavęs nestabdo, nes tu išmokai su laiku susidraugauti.

Laikas skrieja.

Nuveik kažką nepaprasto, nuveik tai, ką nori nuveikti ypatingo šiandieną, kad vakare prieš užmerkdamas akis nusišypsotum ir padėkotum sau, kad diena buvo pati nuostabiausia tavo gyvenime. Ir taip kasdien.

Laikas tiksi – Tik… Tak… Tik… Tak…

Pasirinkimas Tavo…

― Autorius esi Tu

***

Draugai, primename, kad spausdami „Patinka“ ir „Dalintis“ Jūs labai motyvuojate kurti Jums daugiau naudingų ir įdomių straipsnių

Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

Panašūs straipsniai:


Taip pat skaitykite: