15 drąsių ir kietų Vikingų šukuosenų

15 drąsių ir kietų Vikingų šukuosenų


Jie gyveno prieš tūkstantį metų, bet Vikingai tikrai buvo prieš savo laiką, kai kalbame apie jų plaukus, arba bent jau istorijos kanalo "History Channel" hitinis šou padarė, kad taip atrodytų.

Epiškos kaselės, žudikiški atskirti, išskusti plaukų ruožai ir vyriškai surišti į uodegą plaukai – visa tai kyla vaizduotėje, kai galvojame apie šiuos istorinius karius. Ir tai mūsų žurnalui „Men's Vector“ patinka.

Galų gale, koks vyras nenori šukuosenos, kuri savo išvaizda vienu metu atrodo beprotiškai aršiai ir stilingai?

Žinoma, šios drąsios šukuosenos yra ne silpnos širdies žmonėms, tačiau, jei sugebėsi susidoroti su didžiuliu dėmesiu, kuris kyla dėl mūšiui pasirengusios šukuosenos, tuomet Tu atėjai į reikiamą vietą. Mes paruošėme visas stilingiausias Vikingų vyrų šukuosenas, kas įkvėps sekančią tavo išvaizdą.

#1. Temple Shave stilius (liet. – „Šventyklinis skutimas“)


Vyriška šukuosena - Temple Shave
Vyriška šukuosena - Temple Shave

Vikingų šukuosenoms dažnai būdingi ilgi, vešlūs plaukai viršuje ir galinėje dalyje su išskutimais šonuose. Rezultatas - akį traukianti, tvirtos pozicijos užpildyta išvaizda, kuri puikiai tinka tvirtiems džentelmenams. Norint įkvėpti išvaizdą, viskas ko tau reikia, tai panaudoti šiek tiek modernių plaukų priežiūros priemonių. „Temple shave“ gali būti puikus stilius pasiekti tą pačią išskirtinę ir autentišką Vikingų išvaizdą, išlaikant šiuolaikiškumą.

Straipsnio rėmėjas: E-parduotuvė Men's Vector

#2. Nuskusta galva ir barzda


Nuskusta galva ir barzda
Nuskusta galva ir barzda

Ne visos Vikingų šukuosenos reikalauja ilgų karčių, kuriuos galima šukuoti, pinti ar vynioti. Išvaizdai, pasižyminčiai tokiu pat asmenybės jausmu be folikulo poreikio, galima apsvarstyti ir nuskustą galvą. Galų gale, ne tik atkirti plaukų ruožai, kurie parodo galvos odą, gali būti stilingi ir šiuolaikiški. Norint įkvėpti išvaizdą, tiesiog nepamiršk pridėti barzdos ir nebijok leisti jai augti. Nors trumpa barzda gali atrodyti gerai daugeliui šiuolaikinių džentelmenų, autentiška Vikingų išvaizda reikalauja didesnio ir intensyvesnio veido plaukuotumo.

#3. Braided Part (liet. – „Pinta dalis“)


Vyriška šukuosena - Braided Part
Vyriška šukuosena - Braided Part

Norint iš tikrųjų atvesdinti Vikingų stilių į 2017-tuosius, šiemet išbandyk pintą dalį. Šukuosena puikiai tinka šiuolaikiniams vyrams, kurie nori išskirtinio kario išvaizdos be grubesnių šonų apskutimų. Išvaizda taip pat puikiai atrodo su atskiriamuoju išskutimu ir gali būti formuojama daugeliu skirtingu būdu ant viršugalvio, įskatinant dabar populiarų „pompadour“. Žinoma, pinta dalis visada atkreips dėmesį ir išlaikys išvaizdą, pagrįstą Vikingų istorija.

Straipsnio rėmėjas: E-parduotuvė Men's Vector

#4. Loose Braid (liet. – „Laisva pynė“)


Vyriška šukuosena - Loose Braid
Vyriška šukuosena - Loose Braid

Ilgi plaukai tikrai gali sukurti labai rimtą Vikingų stiliaus išvaizdą. Taigi, jei jau skyrei laiko, kad užsiauginti ilgus plaukus, turėtum apdovanoti save neįtikėtinu kario stiliumi. Laisva pynė yra vienas tokių stilių, kurį turėtum išmėginti. Nesijaudink, jei ankščiau niekad nepynei plaukų. Procesas yra stebėtinai paprastas ir nesvarbu, ar jis nėra tobulas.

#5. Top Knot with Undercut (liet. – „Mazgas viršuje su išskutimais“)


Vyriška šukuosena - Top Knot with Undercut
Vyriška šukuosena - Top Knot with Undercut

Nori šukuosenos, kuri yra lygiomis dalimis tiek Vikingų, tiek hipsterių stiliaus? Toliau neieškok - tau tik viršutinis mazgas ir išskutimų kombinacija. Unikalus stilius gali lengvai patekti į bet kurią kategoriją ir būti stilingas, atsižvelgiant į tavo pageidavimus. Išvaizdai, kuri būtų tikrai daugiau Vikingų, išlaikyk daug tekstūros ant viršaus ir padaryk mazgą susivėlusiu. Jei nori daugiau hipster stiliaus, tvarkingai sušukuok ir sulygink savo plaukus, kad įgautų aptakų vaizdą. Abu stiliai atrodo nepriekaištingai kartu su barzda.

Straipsnio rėmėjas: E-parduotuvė Men's Vector

#6. Ilgi plaukai ir barzda


Ilgi plaukai ir barzda
Ilgi plaukai ir barzda

Nors laisvi, ilgi plaukai gali sukurti rimtai stilingą išvaizdą, tai ne visada susiduria su Vikingų stiliumi. Kad ilgi atrodytų sukurtų šiek tiek sunkesnį ir tvirtesnį stilių, pabandyk jį kartu su barzda. Be to, išlaikyk savo plaukus natūraliai paveltus ir pilnus tekstūros - arba natūraliai, arba naudojant jūros druskos purškalą. Tokia išvaizda, kartu su barzda, neabejotinai lengvai pasieksi Vikingų dienas.

#7. Mohawk (liet. – „Skiauterė“)


Vyriška šukuosena - Mohawk
Vyriška šukuosena - Mohawk

Vikingai ir pankai gali turėti daugiau bendro, nei manei. Kaip ir sveikos dozės tvirtų nuostatų, šios dvi grupės taip pat, matyt, pasidalijo skiauterės stiliumi. Nors, gali atrodyti, šią išvaizdą keitė įvairiais būdais, pats kirpimas iš esmės buvo tas pats. Nuskusti šonai su pastebimai ilgesniu plaukų taku, nusidriekiančiu nuo galvos pradžios iki galo. Šiandien ši šukuosena vis dar yra puikus pasirinkimas džentelmenams ir geras pasirinkimas, jei gali suvaldyti visą gaunamą dėmesį iš aplinkinių.

Straipsnio rėmėjas: E-parduotuvė Men's Vector

#8. Slicked-Back Undercut (liet. – „Sušukavimas atgal su išskutimais“)


Vyriška šukuosena - Slicked-Back Undercut
Vyriška šukuosena - Slicked-Back Undercut

Viskas ko reikia tavo pasirinktos Vikingų šukuosenos nešiojimui – tai kad surastumei sau tinkantį išskutimo intensyvumą. Taigi, jei tau patinka šukuosena, kuri yra nereali ir stilinga, bet kurią taip pat lengva nešioti kiekvieną dieną, apsvarstyk galimybę išbandyti sušukavimą atgal su išskutimais. Išvaizda yra patvari, bet tuo pat metu sudėtinga ir gali būti pritaikyta pagal tavo individualius poreikius. Dėl labiau konservatyvaus stiliaus palik šonus šiek tiek ilgesnius, o viršų šiek tiek trumpesnį.

#9. Messy Half-Pony (liet. – „Suvelta pusuodegė“)


Vyriška šukuosena - Messy Half-Pony
Vyriška šukuosena - Messy Half-Pony

Ilgi, šlovingi plaukai taip pat būdingi Vikingų stiliui ir gali būti puikus būdas nukreipti išvaizdą. Raktas, norint išgauti Vikingų išvaizdą yra išlaikyti plaukus suveltus ir tekstūruotus. Nors, 2017-taisias, tu tikriausiai nenori, kad tavo karčiai būtų per daug nekontroliuojami. Todėl tokia suvelta pusuodegė yra idealus sprendimas. Ne tik kad išvaizda suteiks tau grubią ir tvirtą Vikingo išvaizdą, bet tai taip pat bus praktiška ir stilingai išlaikys plaukus toliau nuo veido.

Straipsnio rėmėjas: E-parduotuvė Men's Vector

#10. Half-Bun (liet. – „Pusiau lenktas mazgas“)


Vyriška šukuosena - Half-Bun
Vyriška šukuosena - Half-Bun

Nesijaudink, jei nenori apskutinėti plaukų, o dar tik juos auginiesi iki epiško ilgio. Tu vis dar gali pasiekti nuostabią Vikingų įkvėptą šukuoseną su tuo, ką turi dabar. Paprastas pusiau lenktas mazgas yra visa, ko reikia, kad su savo pusilgiais karčiais patektum į karių gretos teritoriją. Tiesiog nepamiršk papildyti išvaizdos barzda ar bent jau tvirtu charakteriu.

#11. Man Bun (liet. – „Pilnas mazgas“)


Vyriška šukuosena - Man Bun
Vyriška šukuosena - Man Bun

Pilnas mazgas yra puikus stilius, kuris atrodo moderniai, bet taip pat siejasi su žudiku Vikingų stiliumi. Jį tai taip lengva sukurti ir galima taikyti bet kokio tipo plaukams, įskaitant garbanotus, banguotus ir tiesius. Norint įkvėpti išvaizdą, tau tiesiog reikia vidutinių ar ilgų plaukų ir plaukų gumytės. Tada viskas, ką reikia padaryti, yra naudoti rankas, kad sutraukti visus savo plaukus atgal ir užfiksuoti į mažą mazgą. Nors ir gali naudoti šukas ar šepetį, tavo rankos suteiks daugiau autentišką, šiek tiek išsibarsčiusią, išvaizdą.

Straipsnio rėmėjas: E-parduotuvė Men's Vector

#12. Man Braid (liet. – „Vyriškas pynimas“)


Vyriška šukuosena - Man Braid
Vyriška šukuosena - Man Braid

Pynės taip pat dažnai yra susijusios su Vikingais ir gali sukurti unikalią ir stilingą išvaizdą. Bet to, šiuo metu pynės vyrams yra ypač madingos ir yra šukuosenos stilius, vertas išbandymo. Standartiniu stilių pabandyk supinti vieną juostą žemyn nuo savo galvos centro. Nors tai bus lengviausia padaryti su ilgais plaukais, išvaizda taip pat gali pasiekta su trumpesniais, naudojant tam tikrus plaukų priežiūros produktus.

#13. Half-Pony with Undercut (liet. – „Pusuodegė su išskutimais“)


Vyriška šukuosena - Half-Pony with Undercut
Vyriška šukuosena - Half-Pony with Undercut

Kai nešioji Vikingo šukuoseną, nebijok sumaišyti poros tipų stilių. Vienas iš būdų kaip tai padaryti yra sujungti pusuodegę su išsskutimais. Galinga šių stilių partnerystė sukurs galingą kario išvaizdą ir tikrai padės būti pastebėtam. Norėdamas tapti triguba grėsme, taip pat gali pabandyti vyriško pynimo viršugalvėje elementą, prieš baigiant surišti pusuodegę.

Straipsnio rėmėjas: E-parduotuvė Men's Vector

#14. Low Taper Fade (liet. – „Žemyn smailėjantis kirpimas“)


Vyriška šukuosena - Low Taper Fade
Vyriška šukuosena - Low Taper Fade

Šukuosena, kuri pereina nuo ilgesnių plaukų viršuje iki trumpų, išskustų šonuose prie ausų - yra puikus būdas eksperimentuoti su Vikingų šukuosenos stiliais be įsipareigojimo. Norint visiškai „įvaldyti“ išvaizdą, būtinai palik savo plaukus ilgesnius ir storesnius viršuje ir sušukuok juos į vieną pusę.

#15. Half-Bun with Undercut (liet. – „Pusiau lenktas mazgas su išskutimais“)


Vyriška šukuosena - Half-Bun with Undercut
Vyriška šukuosena - Half-Bun with Undercut

Kaip ir pusuodegė su išskutimais, taip ir pusiau lenktas mazgas su išskutimais taip pat yra nerealus Vikingų stilius. Nors išvaizda yra įdomi ir vyriška, ji taip pat siūlo šiuolaikišką ir sudėtingą išskirtinumą, kuris puikiai tinka 2017-siems. Prieš kreipdamasis į savo kirpėją dėl išskutimo, pagalvok apie tai, kaip aukštai ar žemai nori, kad būtų skutimas. Paprasčiausias aukščio skirtumas gali visiškai pakeisti šios šukuosenos baigtį, todėl pirmiausia reikia apsvarstyti galimybes.

Vikingų šukuosenos


Patiko vikingų šukuosenos?
Tuomet spausk „Patinka“ arba „Dalintis!

Straipsnio rėmėjas – Men's Vector


Men's Vector – aksesuarai ir drabužiai, kurie atskleidžia vyro autentišką įvaizdį.

Kiti panašūs „Men's Vector“ straipsniai:


Populiariausi „Men's Vector“ straipsniai apie stilių: