10 žingsnių pasiekti savo tikslams

10 žingsnių pasiekti savo tikslams


Mes norime pasidalinti su Tavimi keletu esminių žingsnių siekiant Tavo užsibrėžtų tikslų. Užuot rašę ilgus paaiškinimus, nusprendėme parašyti trumpus patarimus, tam kad lengviau juos prisimintum ir įgyvendintum.

Būtų gerai, kad perskaitytum šį straipsnį ir pasidėtum jį visąlaik matomoje vietoje.

  1. Nuspręsk, ką konkrečiai nori pasiekti
  2. Daugelis žmonių nežino, ką nori daryti su savo gyvenimu, ir net sunkiai galvodami, jie nesugalvoja, ką tikrai nori padaryti. Tai viena iš pagrindinių priežasčių, dėl kurios, nepaisant daugybės išleistų knygų apie sėkmę, dauguma žmonių gyvena vidutiniškus gyvenimus.

  3. Sudaryk savo veiksmų planą
  4. Suteik tam tiek laiko, kiek tik reikės, kad atrastum tikslą ar tikslus, netgi nedideli tikslai yra gerai. Ne visi tikrai nori didelės sėkmės ir tam nori visiškai pakeisti savo gyvenimą. Ne visi trokšta būti milijonieriais arba turi talentą užsidirbti pinigų.

    Nustatęs tikslą, kurį tikrai norėtum pasiekti, parenk planą, kuris būtų kuo praktiškesnis.

  5. Sudaryk žingsnių planą
  6. Įvardink žingsnius, kurių turi imtims, kaip pvz. užsirašyti į sporto salę, studijuoti, skaityti, lavinti reikiamus įgūdžius, ieškotis darbo, pasikalbėti su viršininku ir pan., o taip pat užsirašyk kitus žingsnius, kurie ves Tave arčiau užsibrėžto tikslo.

  7. Nebūk pasyvus – veik!
  8. Imkis veiksmų ir atlikinėk sąrašo žingsnius. Tik nelauk, kol viskas stebuklingai atsitiks savaime.

  9. Skaityk ir klausyk patarimų
  10. Skaityk knygas ar straipsnius apie tai, ko nori pasiekti. Susipažink su žmonėmis, kurie gali tau padėti ir klausykis jų patarimų, bet prieš priimdamas ką nors už gryną pinigą, vadovaukis savo galva ir logika.

  11. Alternatyvūs planai
  12. Jei tam tikras planas neveikia, ieškok alternatyvos.

  13. Periodiškai tikrink savo tikslus
  14. Kai kurie tikslai nėra verti jų siekti. Aplinkybės ir žmonės keičiasi. Kai kurie tikslai praranda savo svarbą. Gera idėja yra reguliariai persvarstyti savo tikslus ir pašalinti beverčius.

  15. Kartok patvirtinimus
  16. Tvirtink sau tvirtai tikint ir jaučiant, kad Tavo tikslas jau yra pasiektas. Jei nedvejosi ir tikėsi tuo, ilgainiui tavo pasąmonė tai priims kaip tikrovę ir tai suteiks daugiau troškimo ir motyvacijos to tikslo siekimui.

  17. Vizualizuok savo tikslą
  18. Vizualizavimas taip pat turės įtakos Tavo pasąmonei ir padės išlaikyti Tave motyvuotu, sutelkusiu į Tavo tikslą ir geriau suprantančiu idėjas bei galimybes.

  19. Imkis veiksmų
  20. Ne tiesiog tvirtink sau savo sėkmę, bet imkis veiksmų jai pasiekti. Sek paskui savo intuiciją, naujas idėjas ir galimybes, su kuriomis susidursi ir priimk pagalbą iš aplinkinių.

***

Draugai, primename, kad spausdami „Patinka“ ir „Dalintis“ Jūs labai motyvuojate kurti Jums daugiau naudingų ir įdomių straipsnių

Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

Panašūs straipsniai:


Taip pat skaitykite: