10 garsių vyrų, sėkmės sulaukusių brandžiame amžiuje

10 garsių vyrų, sėkmės sulaukusių brandžiame amžiuje


1. Jon Hamm

Žiūrint serialą "Mad Men" (liet. – „Bepročiai“) vertėtų prisiminti, kad vienas pačių stilingiausių vyrų aktorių iki 29 metų dirbo padavėju. Jon'as Hamm'as lengvai galėtų papildyti begalinį Holivudo aktorių – nevykėlių sąrašą, jeigu ne vaidmuo seriale "Providence" (liet. – „Apvaizda“) (1999 – 2002). O kai gavo Dono Dreiperio vaidmenį, jam buvo jau 36 metai.

Jon Hamm

2. Ricky Gervais

Sėkmė Džerveisą aplankė tik nufilmavus serialą "The Office" (liet. – „Kontora“) (2001), kuriame komikas buvo ir režisieriumi, ir scenaristu, ir aktoriumi. Rikui buvo 40 metų. Iki televizijos šou NBC kanale, jo pasiekimai apsiribojo neilga pop atlikėjo karjera duete su Seona Dancing.

Ricky Gervais

3. Vincent van Gogh

Jaunystėje van Gogas net tik kad nebuvo įžymus dailininkas, jis net teptuko į rankas neėmė. Dailę jis atrado būdamas 28 metų (ir parašė savo broliui: „Mano tikroji karjera prasideda tik dabar“ ).Van Gogas sukūrė daugiau kaip 2000 paveikslų, žinomiausius paveikslus jis sukūrė būtent paskutiniaisiais gyvenimo metais.

Vincent van Gogh

4. Sylvester Stallone

Jo, kaip aktoriaus, karjera buvo tikra katastrofa: kad galėtų sumokėti nuomą už butą, Slajus buvo priverstas tenkintis vaidmenimis lengvo pobūdžio pornografinuose filmuose. Būdamas 30 metų Stalonė pažiūrėjo Muchamedo Ali kovą prieš Čaką Vepnerį ir parašė scenarijų apie boksininką – apie jį jūs turbūt kažką girdėjote.

Sylvester Stallone

5. Leonard Cohen

Niekam nežinomo Kanados poeto Leonardo Koeno persikūnijimas į pripažintą muzikantą ir kompozitorių įvyko tik jam sulaukus 30 metų. Taip kad paaugliška roko grupė – ne vienintelis šansas išgarsėti.

Leonard Cohen

6. Alan Rickman

Ar jūs niekada nesusimąstėte apie tai, kad negalite įsivaizduoti Alano Rikmano jaunu? Ir nenuostabu: pirmą rimtą vaidmenį aktorius gavo sulaukęs 42 metų – jis suvaidino vokiečių teroristą Hansą Gruberį filme „Kietas riešutėlis“. Buvo ir kitų darbų, bet tikroji šlovė ir meilė Rikmaną aplankė už vaidmenį filme apie berniuką – burtininką.

Alan Rickman

7. Colonel Sanders

Harlandas Sandersas, KFC įkūrėjas, būdamas 40 metų dar vadovavo benzino kolonėlei. Tada jam ir šovė idėja lankytojams pardavinėti vištienos patiekalus. Toliau viskas aišku: jis Kentucky Fried Chicken pavertė frančize ir 1970 metais pardavė už solidžią sumą.

Colonel Sanders

8. Don Dellilo

Žymus amerikiečių rašytojas būdamas 30 metų pasiekė žymių laimėjimų reklamos srityje, tačiau norėjo užsiimti visai kita veikla. Jis išėjo iš darbo, persikėlė į pigų butuką už 60 dolerių ir pradėjo rašyti. Pirmasis Delilo romanas „Amerikana“ buvo išleistas, kai jam sukako 35 metai.

Don Dellilo

9. James Dyson

Būsimojo kompanijos „Dyson“ vadovo išradimai niekam nebuvo įdomūs iki tol, kol būdamas 39 metų jis nepardavė savo pirmojo patento. Tuo metu, kai Daisonas krapštėsi su dulkių siurbliais, jo šeima faktiškai gyveno iš jo žmonos, meno istorijos dėstytojos, atlyginimo.

James Dyson

10. Stan Lee

Populiarių komiksų personažų, tokių kaip „Spider-Man“ ir „Fantastic Four“, kūrėjas sėkmės sulaukė tik būdamas 43 metų.

Stan Lee

— Straipsnį paruošė žurnalas „Men's Vector“

***

Draugai, primename, kad spausdami „Patinka“ ir „Dalintis“ Jūs labai motyvuojate kurti Jums daugiau naudingų ir įdomių straipsnių



Produktas, kuris atitinka straipsnį

Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

10 populiariausių „Men's Vector“ straipsnių: