10 Al Pacino citatų ir minčių

10 Al Pacino citatų ir minčių


  1. Pirmoji gyvenimo taisyklė — nepasiduoti. Antroji — visada atsiminti pirmąją taisyklę.
  2. Vaikystėje aš meldžiau Dievo dviračio. Vėliau supratau, kad Dievas dirba kitaip. Aš pavogiau dviratį ir meldžiau atleidimo.
  3. Akis apgauti lengva, tačiau apgauti širdį sunku.
  4. Man nereikia gražios žmonos, už pinigus aš galiu jai padovanoti bet kokią išvaizdą. Man nereikia turtingos. Aš pats viską turiu. Man nereikia švelnios ir mielos. Beveik visos moterys tokiomis tampa dėl mano pinigų. Man reikia padorios žmonos. Ištikimybės ir geros reputacijos aš negalėsiu nusipirkti už visus pasaulio pinigus.
  5. Raktas į sėkmę — noras, kuris nuolat dega manyje.
  6. Garbėtroška — tai mano mylimiausia nuodėmė.
  7. Kieto vyruko įvaizdis, kilęs iš mano atliktų herojų vaidmenų, ne kartą padėjo man aštriuose gyvenimo situacijose. Vieną kartą stovėjimo aikštelėje aš netyčia užkabinau kito automobilio šoninį veidrodį. Jaunas ir emocingas jaunuolis iššoko iš automibilio su riksmu: „Tu ką, bl***, ahu***?!!!“. Bet po akimirkos pamatęs mano žvilgsnį, jis ramiu balsu ištarė: „Viskas gerai, nesijaudinkite...“.
  8. Mane dažnai vadina nuobodžiu žmogumi, pasipūtėliu bei mizantropu. Perspėju jus, kad tai netiesa. Iš tikrųjų, tai aš dar blogesnis.
  9. Mano motina mirė dar prieš man tampant garsiu ir sėkmingu. Atsimenu, kuomet dar buvau dar visiškas vaikas, kaip mūsų senajame bute buvo nuolatos šalta. Atsimenu, kaip mano draugai skambindavo į to buto duris ir kviesdavo mane pasibastyti miesto gatvėmis, bet motina manęs neišleisdavo. Tomis akimirkomis aš jausdavau neapsakomą pyktį bei rėkdavau ant jos. Ji kantriai reaguodavo į visus mano priekaištus. Tokiu būdu motina išgelbėjo man gyvybę. Matote, visų tų draugų, kurie mane tuomet kvietė bastytis gatvėmis, jų jau seniai nėra tarp gyvųjų. Motina tiesiog nenorėjo, kad aš bastyčiausi didelio miesto gatvėmis iki vėlumos. Ji norėjo, kad aš ruoščiau pamokas. Ir būtent jos dėka aš dabar sėdžiu ir bendrauju su jumis. Viskas labai paprasta, ar ne? Bet mes visi tokie užmaršūs ir nedėkingi šūdžiai...
  10. Poelgis visada svarbesnis, nei žodžiai. Vienas žmogus gali rėkti ant jūsų dvi valandas, bet vėliau padėti. Kitas gi gali dvejus metus saldžialiežuvauti, bet galų gale išduoti.

— Al Pacino

Beje, o Tu jau prisijungei prie „Men's Vector“ draugų facebooke?

facebook puslapis
Aksesuarai vyrams
Plačiau
Stiliaus patarimai
Plačiau
Motyvacija vyrams
Plačiau
Vyrams apie moteris
Plačiau

Panašūs straipsniai:


Taip pat skaitykite: